- - - - - -

Reska reolen

Over 15.000 installationer i verden. RESKA er kendt som ægte dansk design

Læs mere klik her

Ultra - Plastskabe

Ultrabox omklædningsskab. Fremstillet i plast og er speciel beregnet til barske miljøer.

Læs mere klik her

Computerskabe

Opladning med sikkerhed.

Læs mere klik her

Omklædningsskabe

Vi har danmarks største udvalg af omklædningsskabe

Læs mere klik her

Mobilreol

Danmarks billigste mobilreol

Læs mere klik her

Reska er producent af biblioteksreoler, kontorreoler, mobil- eller kompaktreoler, skabe, omklædningskabe, computerskabe med eller uden opladningsmuligheder, omklædningsinventar, magnet- og opslagstavler, lager- og opbevaringreoler samt en masse andet tilbehør.

Det som RESKA nok er mest kendt for er, at være det mest udbredte bibliotekssystem i verden og det er vi stolte af. I mere end 60 år har vi eksisteret og udviklet os sammen med biblioteksreolen og vi har samtidig fået nye produkter med. 

Reolsystemet blev udviklet af Rudolf Koreska i 1949 og varemærkeregistreret i 1950. Såvel design som funktion virker tidløst.

RESKA arbejder sammen med en af verdens førende konsulentvirksomheder med speciale i blandt andet bibliotekers design, samt projektering ved såvel nybygning som renovering. Vi kombinerer design med erfaring fra samarbejdet med bibliotekarer, arkitekter, designere og entreprenører fra alle sektorer i såvel Danmark som resten af verden. Desuden forstår vi vores kunders behov grundet vores mangeårige erfaring samt samarbejdet med jer. Det gælder såvel de offentlige som de private sektorer.

Vores mission er at holde os orienteret, være nytænkende og nyskabende samt at vi hele tiden vurdere vores portefølje for, at sikre vores design, produkter og serviceydelser til enhver tid er opdateret. Nye initiativer, samt regelmæssige tilføjelser i vores sortiment imødekommer de ændrede behov I som vores kunder og jeres brugere måtte have. Det er vores viden, samt vores inspirerende design, som vi bibringer et hvert projekt med, der har givet os en stor og trofast kundekreds.

Vores designteam producerer iøjnefaldende layout for at skabe både funktionelle og æstetisk tiltalende miljøer.

For yderligere oplysninger om vores produkter bedes du kontakte os. Klik her

Reska
Bakkegårdsvej 47 
5330 Munkebo
Danmark
Cvr. nr.: 14893091
Telefon nr.:+45 27 150 140  
Email: mail@reska.dk

Kundeservice - Tryghed i købet og hjælp til vores kunde er et vigtigt begreb for os. Vores største ambition er, at du skal føle dig godt tilfreds med dit køb. Landsdækkende service - Vi sælger og installerer i hele Danmark, ingen ø eller landsdel er for lille til os, alle får den samme service som vi har givet til vores kunder siden 1950.

 

 

Ring mig op.

Indtast venligst dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.