Computerskabe med opladningsmulighed

Reska har et stort udvalg af computerskabe. Vi kan levere skabene med og uden opladningsmuligheder. Ved skabe der har opladningsmuligheder er der installeret en stikkkontakt i hvert skabsrum. Alle stikkontakter er udstyret med overspændingssikring. Sikringen i skabet slår fra ved overspænding og forhindrer derved skader på computere, iPads, tablet, mobil og andet it- udstyr f.eks. i tilfælde af tordenvejr eller fejl på forsyningsnettet. Oplad din computere, iPads, tablet eller mobil i et og samme skabsrum samtidigt. Som de eneste i Danmark kan vi tilbyde en stikkontakt til opladning af computer hvor der er 2 x USB udtag, der samtidigt kan oplade både tablet og telefon. 

 

 
Computerskabe katalog  

 Se vores computerskabe katalog online

klik her.

 

Download vores computerskabe katalog i pdf format. 

klik her.

 

Sikker placering af strømudtag.

Computerskabe

Stort udvalg af type, størrelse og farver.

Strømudtag der passer alle internationale standarder.

Alle låger er udstyret med et solidt hængsel.

Hvert rum har ventilationshuller til udluftning af varmeafledning fra udstyret der bliver opladet.

Stort udvalg af låsetyper, herunder RFID låse.

Alle lågerne er udstyret med nøgleplade, som beskytter lågen imod at blive ridset af nøglen eller hængelåsen.

Udstyret med overspændingssikring. Sikringen i skabet slår fra ved overspænding og forhindrer derved skader
på computer, IPAD, Tablet m.m f.eks. i tilfælde af tordenvejr eller fejl på forsyningsnettet.    

 

Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende inspirationsmøde eller vi laver også gerne et tilbud ud fra jeres tanker og ideer. Det er vores højeste prioritet, at I får en løsning der passer til jer. 

Computerskabene er fremstillet med vores anti-bakteriel teknologi.  Skabene er alle pulverlakeret med anti-bacterial technology 99,9% reduktion af MRSA, E-coli & bakterier. anti-bakterie teknologi antimikrobiel effektiviteten bevares i belægningens levetid. Skabene er fremstillet af høj kvalitet primet CR4 stål der er pulverlakeret med en pulverlakeringstykkelse på 35-60 mikrometer. Vores pulverlakering og plastprodukter har en antibakteriel overflade, der reducere MRSA, E. coli og andre bakterier med 99,9%, denne antibakterielle effekt bevares i pulverlakkens/plastens levetid og reducerersmitte i det offentlige rum. Læs mere omkring vores ACTIVCOAT® Klik her.

Computerskabene er blevet testet og godkendt i henhold til: BS 6396:2008.