- - - - - -


 

Vi har 2 typer af golfskabe med mange kombinationsmuligheder.

 

Type A

 

Type BGolfskab Type B 

Kabinettet leveres i en af vores mange standard farver. Ved større projekter kan man frit vælge imellem alle vores pulverlakker som dækker hele RAL skalaen. Kabinettet kan også leveres med en påmonteres TRESPA højtrykslaminat plade, der kan klare selv den mest hårhændet behandling uden skabet tager skade eller hvad med et valg af laminatsider i træeffekt struktur.

Låger kan leveres i en af vores mange standard farver. Ved størrer projekter kan man frit vælge imellem alle vores pulverlakker som dækker hele RAL skala. Lågerne kan ligeledes leveres med en påmonteres TRESPA højtrykslaminat plade, der kan klare selv den mest hårhændet behandling uden skabet tager skade eller hvad med et valg af laminatsider i træeffekt struktur.            

Klik på billederne og se

 

Mål og teknisk specifikation.

Type

Højde (mm)

Bredde (mm)

Dybde (mm)

A

1300

380

460

B

1300

380

460

 

Skabene er fremstillet af høj kvalitet primet CR4 stål der er pulverlakeret med en pulverlakeringstykkelse på 35-60 mikrometer. Vores pulverlakering og plastprodukter har en antibakteriel overflade, der reducere MRSA, E. coli og andre bakterier med 99,9%, denne antibakterielle effekt bevares i pulverlakkens/plastens levetid og reducerer smitte i det offentlige rum. Læs mere omkring vores ACTIVCOAT® Klik her.

Hvis skabene skal bruges i særlige udsatte våderum kan vi tilbyde at prime dem med ACQUCOAT® . Læs mere denne Klik her.

Kontakt Reska for professionel rådgivning eller få uforpligtende tilbud der passer jeres behov.
 

Reska
Bakkegårdsvej 47 
5330 Munkebo
Danmark
Cvr. nr.: 14893091
Telefon nr.:+45 27 150 140  
Email: mail@reska.dk

Kundeservice - Tryghed i købet og hjælp til vores kunde er et vigtigt begreb for os. Vores største ambition er, at du skal føle dig godt tilfreds med dit køb. Landsdækkende service - Vi sælger og installerer i hele Danmark, ingen ø eller landsdel er for lille til os, alle får den samme service som vi har givet til vores kunder siden 1950.