Visuelt skabe

gdsgsd

Vores visuelle skabe er særdeles brugbare i det offentlige rum. Det kan være i svømmehaller, offentlige kontorer eller forretninger, der ikke tillader kunderne at tage deres tasker eller poser med ind i forretningen. Det giver også en antiterror tryghed, idet alle kan se, hvad der er opbevaret i skabet.

Reska har Danmarks største udvalg af omklædningsskabe, du kan derfor være sikker på at finde lige netop det du søger. Med vores produkter kan du være sikker på at få den bedste kvalitet i både design og finish.  

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse!

Alle vores omklædningsskabe er fremstillet med vores anti-bakteriel teknologi.  Omklædningsskabene er alle pulverlakeret med anti-bacterial technology 99,9% REDUKTION AF MRSA, E-COLI & BAKTERIER. ANTI-BAKTERIE TEKNOLOGI Antimikrobiel effektiviteten bevares i belægningens levetid. Skabene er fremstillet af høj kvalitet primet CR4 stål der er pulverlakeret med en pulverlakeringstykkelse på 35-60 mikrometer. Vores pulverlakering og plastprodukter har en antibakteriel overflade, der reducere MRSA, E. coli og andre bakterier med 99,9%, denne antibakterielle effekt bevares i pulverlakkens/plastens levetid og reducerer smitte i det offentlige rum. Læs mere omkring vores ACTIVCOAT® Klik her.

 
KVALITETS AKKREDITERINGER Omklædningsskabene er designet og fremstillet i EU efter disse akkrediteringer: BS 4680:1996(undtagen størrelse specifikation), ISO 9001:2000, MILJØLEDELSESSYSTEM ISO 14001:2004 SAMT ARBEJDSMILJØ AKKREDITERING OHSAS 18001

Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende inspirationsmøde eller vi laver også gerne et tilbud ud fra jeres tanker og ideer. Det er vores højeste prioritet, at I får en løsning der passer til jer. 

 

Skabsfunktioner:

TRYGHED

Disse splintfrie polycarbonat glaslågergiver 99%
udsyn til skabets indhold.
SIKKER LÅS
Vores standardlås er en
10 pin micro fjederlås med
3000 kombinationsmuligheder.
Hvis en alternativ lås ønskes, har
vi et stort udvalg af låse muligheder.
Alle låse er specielt fremstillet til os.
 
STØRRELSE SOM PASSER
Vores visuelle inspektion skabe forefindes i
3 dybder og med 1-4 låger.
BREDDE = 305 mm
DYBDE = 305,380,460mm
 
STYRKE
Ligesom på alle vores andre produkter
tilbyder vi en robust konstruktion.
På vores visuelle inspektion skabe,
omfatter det svejste rumdelere,
der sikrer en ekstra styrke og sikkerhed.